Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, ki našim obiskovalcem nudijo popolno storitev. - Preberi več - Zapri

NE HECAMO SE: PNEVMATIKE IN PLATIŠČA: TO OBVLADAMO!

Pnevmatika je nam pomembna: vidimo njeno lepoto, poznamo njeno vlogo pri varni vožnji. Vendar življenje večine ljudi se ne vrti okoli avtomobilskih pnevmatik in tako je tudi prav.

Smo mladi z mladostnim zagonom in razlog za to, da lahko prebirate te vrstice, je v tem, da smo na spletnem trgu pnevmatik opazili pomanjkanje, ki ga želimo odpraviti. To spletno stran smo ustvarili, da bi ljudje preko nas hitro in enostavno našli gume, ki jih potrebujejo.

V idealnem primeru je dovolj, da kupite nove letne ali zimske pnevmatike na vsaka 2-3 leta in skoraj zagotovo smo prepričani, da ne želite pregledati več sto opisov izdelkov in desetine testov pnevmatik, preden izberete najboljši komplet.

Prihranimo vam čas in na »prodajne police« bomo postavili samo takšne pnevmatike in platišča, ki bi jih kupili tudi sami. Naše komplete ne bomo naložili na spletno stran samo zato, da bi vam pokazali najširši asortiman naših izdelkov, zato pri nas v vsaki kategoriji lahko vidite le dobre pnevmatike z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Seveda tudi tako je še vedno veliko izbira, vendar vse to delamo, da vam pomagamo, zato smo za vas opravili predhodni pregled pnevmatik, tako ne boste našli izdelkov slabe kakovosti.

Naše srce bije močneje, ko vidimo lep avto in se ne bojimo adrenalina tudi, če opravljamo samo naš konjiček oziroma hobi, to je amaterske dirke. Smo majhna ekipa s strokovnim znanjem in še večjo zalogo blaga. Skupaj z nami bo tudi vam veliko lažje najti ustrezne pnevmatike.